2015. szeptember 17., csütörtök

ÚRISTEN!

Rég múlt szele meg csapott! Hála egyik jó barátném hatására kerestem, hogy van e még myspace-em, erre más gyöngy szemet találtam. Még létezik az első youtube channel-em, meg Hurka párt nevű párt blogja, amit két osztálytársammal csináltam még közép suliban (azt hiszem 2. vagy 3. osztályban). Mintha nem nosztalgiáznék annyit, be rakom a linkeket ide.

HURKA PÁRT
Volt aki félre értette a párt célját, de mi csak az ételre gondoltunk, meg meg tudtuk hogy van a Norbi rúd. Már azt hittem, hogy kitöröltem, mert egyik tag már nem volt aktív, a másikkal meg össze vesztem jóval később, mert barátságok nem tartanak öröké. (ugye bár)
(Zsuzsanna vagyok én, mert ez a nevem).

Zöld Emlős Kakas első angol leírási változata ez a (khm) cím vagy mi. Drága jó bátyám fordította le, és meg volt győződve, hogy jó lesz a kakasra a "c@ck". Remélem ez az egyetlen hely, ahol így van Zöld Emlős Kakas angolul nálam. 
Nem tudom, hogy írtam e valahol részletesebb eredet történetet, hogy miért is Zöld Emlős Kakas az ami, de az meg ér egy külön misét.
Ezek a videók első sorban közép iskola első és második osztályában tudom tájolni magamnak. Azt gondoltam akkor ezzel a channel dologgal, hogy híres leszek ha ezt csinálom, és mindenki felfigyel rám... hát azzal annyiban maradt, hogy ledobott a youtube, és nem engedte be többé, aztán a vimeo-ra mentem, mert PFÚJ youtube, hogy milyen szemét. Most már megint van egy youtube-om: ITT. Most se a tuti a rendszer szerintem, de ez van.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése